Perfekte øjenbryn hver dag

Permanente øjenbryn

Sommer tilbud 50% rabat på
permanente øjenbryn

Priser fra kun: 1999,-

Årets talent i permanent makeup 2023

Kåret af pmuline

Finalist - DM i Permanent makeup 2023

Udtaget igen 2024

Bedømt til 5/5 stjerner på Facebook

Hvilket gør mig super stolt

Smukke permanente øjenbryn

#IWokeUpLikeThis

Et af mine specialer er permanente øjenbryn

Permanente øjenbryn er en af de vigtigste områder når man som jeg, arbejder med det permanente ansigt.

Dine øjenbryn er med til skabe dit ansigtsudtryk og dermed din identitet.
Derfor bruger jeg generelt, den tid der skal til på opmåling af dine bryn, da det er her symmetrien i ansigtet bliver skabt.

De fleste kan nok relatere til skrækscenarierne, med mågerne der får personen der bære brynene til altid at se overrasket ud.

Men med permanent makeup øjenbryn kan vi skabe næsten et hvilket som helst look eller udtryk, spørgsmålet er bare, hvad er dit?

Få smukke Permanent makeup bryn

Som professionel micropigmentist, er det derfor min fornemmeste opgave, uanset hvilken type permanente øjenbryn du ønsker, at sikre de harmonere perfekt med dit ansigt.

Medmindre andet specifikt er aftalt med dig, vil jeg altid gå efter et naturligt og æstetisk look.

Men da du er kunden og det er dine bryn, så kan du selvfølgeligt få dem præcis som du vil.

Når det så er sagt, er en af mine vigtigste opgaver stadigt, at sikre du tager det helt rigtige valg for dig, hvorfor jeg altid vil rådgive dig hen imod den æstetisk korrekte løsning.

Det er derfor også vigtigt for mig at understrege, at selvom du har booket en tid til microblading bryn, så er det ikke mere bindende end, at vi sagtens kan lave ombré bryn eller Hybrid Bryn når du kommer til behandlingen.

Jeg ligger altid tid ind til at konsultere dig inden vi går igang. Så er du bare i tvivl om hvilke permanente øjenbryn der er de rigtige for dig, så book en tid til et sæt microblading bryn, så finder vi ud af det når du kommer.

Pris permanenter øjenbryn - Hvad koster det?

Microblading Bryn

Rabat pris: 1999,- kr. Normal pris: 3999,- kr.

Microblading bryn også kaldet hairstrokes eller 3D Bryn. Er en metode hvor man med en microblade snitter helt fine hårstrå.

Denne metode er ideel til dig der ikke tegner dine øjenbryn op, men stadigt ønsker smukke og fyldige øjenbryn døgnet rundt.

Powder Brows

Rabat pris: 2249,- kr. Normal pris: 4499,- kr.

Med powder brows former jeg dit øjenbryn ved at pigmentere huden bag dine naturlige hårstrå. På den måde får du en flottere form på brynet.

Powder brows er ideel for dig, der plejer at tegne dine bryn op om morgenen.
Powder brows dækker over alle shading teknikker og kan derfor tilpasses lige præcis dine ønsker.

Ombré Brows

Rabat pris: 2249,- kr. Normal pris: 4499,- kr.

Ombré brows er en af de mere populære shading teknikker.

Et Ombré bryn er et permanent øjenbryn, som gradvist bliver lysere ind mod næsen, dvs. at starten af brynet bliver holdt let, lyst hvorefter det fader over i en mørkere tone.

Hybrid Brows

Rabat pris: 2499,- kr.
Normal pris: 4999,- kr.

Hybridbryn er en kombination, af hairstrokes og powder brows.
Hybrid brynet er ideelt til dig der har mindre hårvækst på dine øjenbryn. Da man både laver nye hairstrokes og shading, hvilket får dine øjenbryn til at fremstå mere fyldige.

Lavet rigtigt er dette en af mine personlige favoritter.

Konsultation

Rabat pris: 0,- kr.
Normal pris: 199,- kr.

Start med en 100% gratis konsultation. Her vurdere vi hvilke type bryn, hvilken farvetone samt hvilken form der ville passe perfekt til dig basseret på din anatomi, symmetri og personlige holdning.
De fleste afholder deres konsultation i forbindelse med behandlingen.
Men det er også helt almindeligt, at afholde konsultationen inden man booker sin behandling, så man lige kan mærke efter i maven inden man booker.
Det vigtigste er, at du føler dig 100% tryg.

7 års erfaring

Jeg har arbejdet i branchen siden 2014. I dag er jeg udelukkende specialiseret i det permanente ansigt, da det altid har været den del af branchen jeg har været mest fascineret af igennem årene.

Fornuftige priser

Jeg har etableret min klinik i mit private hjem, og har dermed færre omkostninger. Derfor kan du forvente den samme høje kvalitet som hos de dyre klinikker, men til rimlige priser. De fleste af mine kunder nyder også den jordnære atmosfære.

100% Ærlighed

Ærlighed kommer man længst med særligt, hvis man sætter pris på tilbagevendende kunder. Derfor kan du altid forvente, at jeg er både ærlig og rimelig. Da jeg ikke kender noget være end at blive påduttet noget jeg ikke har behov for.

Vælg en dygtig micropigmentist til dine permanente øjenbryn

Vælger man en micropigmentist, der ikke er uddannet i symmetri er der desværre en stor sandsynlighed for, at man ender op med et sæt øjenbryn der ikke passer til ens ansigt.
 
Så selvom du finder verdens smukkeste PMU bryn og siger dem vil jeg gerne have, er der en stor sandsynlighed for, at de slet ikke er de rigtige bryn for dig.
 
Det er ofte millimeter der er forskellen på super kiksede og gude smukke permanente øjenbryn.
Derfor skal du ikke være ked af, at jeg bruger lidt ekstra tid på at måle op på din første behandling, da det altid er tiden værd, det lover jeg dig. Det koster heller ikke ekstra, så det er kun en fordel.
 
Derudover er det som med så mange andre fag, vigtigt at have en micropigmentist, der har flair for hvordan et smukt øjenbryn skal se ud.
 
Det er en af mine største styrker i det her. Selvfølgeligt mestre jeg alle metoderne uanset om du vil have Microblading Bryn, Hybrid, Ombré eller Powder brows.
 
Men det jeg generelt får mest ros for, af mine kunder er, at jeg er god til at lytte for at forstå og formår, at konvertere deres ønsker til smukke velformede øjenbryn.

Se forskellen med Permanente Øjenbryn

Før -og efterbilleder

ombre1.ombre.1

Ombré Bryn

powder2powder2.

Ombré Bryn

powder.1powder1

Powder Bryn, lavet oven på gammel blå tatovering

microblade1microblade.1

Microbladed Bryn, lavet oven på gammel tatovering 

for-billeder-single-lash-extensionsefter-billede-single-lash-extensions

Single Lashes

Anmeldelser

★★★★★

Resultatet er bare altid mega lækkert

Malene er rigtig dygtig og rolig på hånden. Fortæller hele vejen undervejs hvad hun gør, så man ikke bliver forskrækket. Og resultatet er bare altid mega lækkert
Tea Stevns Kirk
via Facebook

★★★★★

Jeg kan kun give søde Malene de bedste og varmeste anbefalinger

Jeg kan kun give søde Malene de bedste og varmeste anbefalinger efter at jeg har fået lavet de flotteste powder brows hos hende. Hos Malene føler man sig tryg, forstået, hørt og super godt tilpas 🌸❤ Jeg glæder mig allerede til at jeg skal tilbage og have lavet touch-up, for det er en virkelig hyggelig og god oplevelse!
Nathalie Elina Hallundbæk Frost
via Facebook

★★★★★

Malene har lavet mine bryn og de er SÅ flotte

Malene har lavet mine bryn og de er SÅ flotte. Malene er altid behagelige og professionel. Gode priser og dejlig atmosfære i klinikken!
Caroline Julie Brandt
via Facebook

★★★★★

Aldrig har jeg været så glad for mine bryn

Aldrig har jeg været så glad for mine bryn, som jeg er efter Malene har tryllet. Efter at jeg har været hos Malene behøver jeg ikke længere dagligt at tegne mine bryn op, og det er en KÆMPE fornøjelse, at mine bryn bare er super flotte og synkrone hver dag, uden at jeg selv skal arbejde hårdt for det. Du skylder dig selv den forrygende gave at lade Malene gøre magi med dine bryn. Jeg kan kun sige: GØR DET! GØR DET! GØR DET! Du bliver SÅ glad for Malenes knaldhamrende dygtige stykke arbejde!😍
Melissa Kjær
via Facebook

★★★★★

Jeg kom til Malene, nærmest uden nogen bryn

Jeg kom til Malene, nærmest uden nogen bryn og gik derfra med de smukkeste og allernærest naturlige bryn ved microblading. Jeg var utrolig nervøs og havde aldrig prøvede det før, men Malene mødte mig i min bekymring lige fra første skriv, til behandlingen og til resultatet. Jeg kan absolut kun anbefale Malene og hendes klinik! Jeg er ovenud lykkelig. Hun er jordnær og ærlig og helt afsindig dygtig! Hun er professionel og ved hvad hun laver. Hun tager sig god tid til at snakke om hvilken behandling der er passende, samt ud fra hvad man ønsker. Hun er god til at lytte, samt forklare før, undervejs og efter, hvis man som mig har brug for at vide hvad man går ind til. Hun er rolig og super hyggelig at være i nærheden af og jeg vil til enhver tid fremadrettet bruge hende. Af hjertet tak Malene! 🙏🤗😍
Michelle Woller
via Facebook

★★★★★

Malene er sindsyg dygtig og laver så flotte bryn 🤗

Malene er sindsyg dygtig og laver så flotte bryn 🤗 Jeg har lige fået mine lavet hos hende og fik dem rettet symmetrisk op og dækket den blålige farve mine havde, efter jeg engang fik lavet dem lavet af én, som formentlig havde brugt tatoveringsfarve 😒 Men det har Malene med sine gode erfaringer og viden, fået fikset og jeg har fået de flotteste bryn 😃
Miri Von Ljungberg
via Facebook

Book tid til PMU Bryn

Skal du have nye smukke Permanente Øjenbryn, så ring på telefon: 52 11 18 36, så kan vi tage en snak om dine ønsker og finde ud af om vi er det perfekte match.

Kender vi allerede hinanden eller er du bare 100% sikker på, at jeg er den der skal lave dine nye skønne bryn. Så kan bare booke din tid online.

Jeg glæder mig super meget til, at se dig her i klinikken.

Alle skal have råd til at komme her

Fornuftige priser på permanente øjenbryn

Jeg har alle dage været 100% af den overbevisning, at rimlige priser på mine behandlinger er en central værdi for mig.
Jeg mener at alle skal have råd til at komme her, så det er vigtigt for mig at kunne tilbyde en god skarp pris.
 
Jeg har også erfaret, at kombinationen af en høj kvalitet og en rimelig pris er noget der får mine eksisterende kunder til at anbefale mig til andre.
 
Ved at de fleste af mine kunder kommer på anbefaling, så sparer jeg jo også penge på markedsføring. 
 
For at kunne tilbyde den bedst mulige pris til mine kunder, har jeg valgt, at etablere min klinik i privaten, så du slipper for at skulle betale mere end hvad godt er.
 
Det betyder for dig at du som minimum får den samme høje kvalitet, som hos de dyre veletablerede klinikker men til meget bedre priser.
 

Fleksible tider

Ud over at du som kunde får en bedre pris på dine permanente øjenbryn, så betyder det at jeg har etableret min klinik i privaten også, at jeg har mulighed for at være mere fleksibel på mine bookinger.
 
Derfor har jeg altid åbent for sene bookinger om Tirsdagen og om Torsdagen, så dig der ikke lige kan rive 3 timer ud af din arbejdsdag også har mulighed for, at få lavet dine skønhedsbehandlinger.

Høj kvaitet til fornuftige priser

Jeg tager mig den tid der skal til for, at dine PMU bryn bliver perfekte

Jeg kender ikke noget være end at skulle stresse igennem et sæt bryn, derfor sætte jeg altid rigeligt tid af til hver behandling, så vi kan være sikre på, at du går her fra med smukke permanente øjenbryn. 
For når alt kommer til alt, så er det også mit værk der træder ud af døren når jeg er færdig med behandlingen, og der skal de være helt perfekte.
 
I langt de fleste tilfælde  går det lige efter planen, men der kan være forhold der gør, at det er svære at lave brynene. 
 
Det kan eksempelvis være hvis der er meget arvæv efter tidligere bryn eller, at din hud bare har svært ved at tage imod farven.
Uanset hvilken udfordring der skulle kunne opstå, skal jeg have tiden til at sikre resultatet bliver perfekt.
 
Derfor vil jeg også anbefale dig, at du ikke har en hård bagkant når du kommer ind og får lavet bryn, så hellere skub dem til du har tid.

Fakta om permanente øjenbryn

Hvornår giver det mening at få lavet permanente øjenbryn?

 1. Hvis du bare er gerne vil spare tid, så kan du slippe for at rette, plukke og optegne dine bryn. 
  Dine PMU bryn kræver ingen anden indsats end et enkelt touch up om året. 
 2. Hvis du har ar på dine øjenbryn, så kan disse meget let dækkes med PMU øjenbryn.
 3. hvis du har epileret dine øjenbryn i mange år, og derigennem mistet din naturlige hårvækst, så kan det visuelt genskabes med permanent makeup og du vil få dit eget naturlige ansigtsudtryk tilbage.
 4. Lever du generelt en aktiv livstil hvor du dyrker meget motion, eller svømmer meget er det fantastisk, at ens øjenbryn ikke pludseligt sidder på kinden. 
  Er dette din motivation bør du også overveje Eyelash Extensions, Permanent Makeup Læber samt BB Glow, da du så slipper for mascaren, læbestiften og Foundation.
   

Permanente øjenbryn er kun semi-permanente

Det tager 2-5 år for farven at forsvinde helt, da vi som micropigmentister primært arbejder i det yderste hudlag i modsætning til tatovører, der arbejder på en tatovering der skal holde for evigt.

Derfor anbefales det også, at du ca. 1 gang årligt får opfrisket dine bryn med en touch up, så farven forbliver intakt og dine bryn fortsat er smukke og perfekte.

Dine permanent makup bryn må IKKE laves med rigtigt tatoveringsblæk

Som nævnt er permanent makup bryn, kun semi permanente. Mange har dog været så uheldige, at personen der har lavet dem på dem har brugt almindeligt tatoveringsblæk.

Bliver dine permanent makup øjenbryn lavet med tatoveringsblæk, så vil de faktisk bare være en helt almindelig tatovering i ansigtet, som med alle andre tatoveringer, så forsvinder de ikke af sig selv og med tiden vil farven falme og blive grønlig.

Det er ikke særligt pænt og ikke særligt praktisk, hvorfor mange kvinder går rundt og er kede af de bryn de har fået lavet.

Der er også rigtigt mange micropigmentister, der er ikke har lyst til at rette op på de tatoverede bryn, da de oftere end almindelige bryn er mere genstridige.

Jeg har dog god erfaring med, at redde denne type bryn, så hvis du kontakter mig og sender et billede, så kan jeg oftest hjælpe dig.

Hvor mange behandlinger skal man have ?

Man skal altid minimum have 2 behandlinger før ens øjenbryn er helt færdige.
Årsagen til at det kræver minimum 2 behandlinger er, at der efter første behandling altid er nogle småjusteringer til brynene, efter som huden ofte afviser noget af farven, disse kan jeg så rette op på i vores retouch hvor jeg også sikre at alle linjer er i perfekt symmetri.
 
Bemærk at dine retouch købes separat ved siden af den første behandling. 
Den gode nyhed er at et retouch, er markant billigere end den første behandling, da jeg bare lige skal sikre, at farven er perfekt og der ikke er nogle steder der mangler farve.
Et retouch laves 6-8 uger efter første behandling, da dine bryn lige skal nå at hele inden vi kan se hvad der skal rettes til.
 
I sjældne tilfælde kan det kræve 1-2 ekstra retouch, før at huden accepterer farven, da nogle mennesker bare har sværere ved at tage imod fremmedlegimer i kroppen.
I meget meget sjældne tilfælde vil huden helt afvise farven og ikke kunne acceptere den.  
 
Det skal dog siges inden du bliver nervøs for om du skal have lavet permanente øjenbryn, at jeg stort set aldrig har behov for mere end et enkelt retouch før det er perfekt.
Men når man har bygget en klinik på ærlighed, skal jeg selvfølgeligt sørge for at du er 100% oplyst inden du booker din tid.

Læs om de forskellige metoder til permanente øjenbryn:

Smukke microblading bryn

Microblading Øjenbryn er en teknik inden for permanente øjenbryn.

Når du vælger microblading, så vælger du også det naturlige look, da vi med klassisk microblading simulere dine naturlige hårstrå .

Vi tilføre blot nogle flere hårstrå, se dine øjenbryn bliver tættere og mere symmetriske.

Det er derfor microblading øjenbryn også kaldes for hairstrokes eller 3d bryn. Det er det ideelle valg til dig der ikke tegner dine øjenbryn op, men ønsker det mest naturlige look.

Hvordan laves microblading bryn?

Microblading bryn også kaldet hairstrokes eller 3d Bryn. Er en metode hvor man med en specialfremstillet microblade snitter helt fine hårstrå ind i din hud.

Denne metode er ideel til dig der ikke tegner dine øjenbryn op, men stadigt ønsker smukke og fyldige øjenbryn døgnet rundt.

Er du i tvivl om hvorvidt, microblading er den rigtige metode for sig, kan du med fordel booke en 100% gratis konsultation.

Det tager kun 15 minutter og så ved du om det er det rigtige valg for dig.

Jeg ved af erfaring, at mange sætter pris på en uforpligtende snak om deres bryn inden de får dem lavet, hvilket er helt naturligt, da de jo holder i flere år.

Malene Guldbach - PMU Artist

Vælg den rigtige micropigmentist til dine microblading bryn

Når du skal have nye microblading bryn, bør du vælge en dygtig micropigmentist med flair og forståelse for for dit ansigts symmetri.
 
Det eneste der er være end, at have et sæt naturbryn som man ikke er tilfredse med det er, at ende op med at sæt nye microblading bryn der er lavet uden forbeholde for ens ansigts symmetri.
 
Med microblading bryn kan vi nemlig skabe lige præcis det ansigtsudtryk, som vi gerne vil have. Dette gælder både med de ansigtsudtryk som vi gerne vil have og dem som vi absolut ikke ønsker.
Med andre ord giver det mening at man vælger den rigtige micropigmentist til dine microblading øjenbryn. 
Jeg kan lave lige præcis det sæt bryn som du gerne vil have, men lige så vigtigt det er, at jeg har evnerne til, at lave de rigtige hairstrokes/ 3d bryn, som du gerne vil have. Lige så vigtigt er det, at vi to har den rigtige kemi, da det kræver en høj grad af tillid til ens PMU artist.
 

Book tid til PMU Bryn

Skal du have nye smukke microblading bryn, så ring på telefon: 52 11 18 36, så kan vi tage en snak om dine ønsker og finde ud af om vi er det perfekte match.

Kender vi allerede hinanden eller er du bare 100% sikker på, at jeg er den der skal lave dine nye skønne bryn. Så kan bare booke din tid online.

Jeg glæder mig super meget til, at se dig her i klinikken.

Alle skal have råd til at komme her

Microblading pris - de bedste priser på microblading øjenbryn

Pris og kvalitet behøver ikke altid gå hånd i hånd. Det har i et hvertfald altid været vigtigt for mig, at mine behandlinger er til at betale.

Jeg ved at priserne på mine behandlinger godt kan virke næste for billige. Jeg har bare valgt fra dag et, at jeg gerne vil prissætte mig i et leje hvor alle kan være med. 

Derfor er det vigtigt for mig, at understrege, at jeg stadigt sætter mere end rigeligt tid af til hver behandling, så jeg er 110% sikker på, at dine nye microblade bryn, bliver helt perfekte.

Der er altså ikke tale om en kompromisløsning når du får lavet dine nye 3D bryn/hairstrokes hos mig.

Kvaliteten er den samme eller højere end hos de store etablerede klinikker, jeg har blot valgt, at etablere min klinik i privaten, så jeg ikke har dyre erhvervslokaler jeg skal regne ind i prisen.

Jeg har heller ikke en receptionist eller nogle medarbejdere der skal aflønnes.

Med andre ord er jeg den eneste, der har hånden på kogepladen for mit arbejde, hvilket gør mig endnu mere motiveret, for at sikre mig, at dine nye microblading øjenbryn bliver helt perfekte.

Høj kvaitet til fornuftige priser

Jeg tager mig den tid der skal til for, at dine microblading bryn bliver perfekte

Når du får lavet nye microblading bryn hos mig, vil jeg gerne være 110% sikker på, at de er i perfekt symmetri og er lavet efter alle kunstens regler.
 
Derfor sætter jeg altid mere end rigeligt tid af til alle mine behandlinger. 
Der er nemlig ikke noget være end, at skulle stresse igennem et på 3d bryn/hairstrokes som man har planlagt skulle være helt perfekte(hvilket altid er planen).
For det første er du en kunde og min målsætning er stadigt, aldrig at have en kunde der træder ud af døren og mener, at jeg ikke har lavet mit håndværk ordentligt.
 
Der ud over er der også min egen integritet som PMU Artist, der fortæller mig, at det er mit værk der går ud af døren og alt hvad der går ud af min dør skal være perfekt og anbefalelsesværdigt.
 
I 9/10 tilfælde går behandlingen lige efter planen. Der kan dog være særlige tilfælde der får behandlingen til, at trække ud.
 
Det kan eksempelvis være hvis der er meget arvæv efter tidligere bryn eller, at din hud bare har svært ved at tage imod farven.
Uanset hvilken udfordring der skulle kunne opstå, skal jeg have tiden til at sikre resultatet bliver perfekt.
 
Derfor ligger jeg altid, ekstra tid ind til mine behandlinger, så jeg er 110% sikker på, at der ikke går et halvt sæt bryn ud af min dør.
 
Af samme årsag, bør du aldrig have en hård bagkant når du får lavet bryn. Så vil jeg hellere have at du ligger det på en anden dag, så vi er sikre på at de bliver perfekte.

Fakta om microblading bryn/3D Bryn/Hairstrokes

Hvornår giver det mening at få lavet microblading øjenbryn?

Hvis du bare er gerne vil spare tid om morgenen, så kan du slippe for at rette og plukke dine øjenbryn. 
Dine Microblading bryn kræver ingen anden indsats end et enkelt touch up om året. 
 1. Hvis du har ar på dine øjenbryn, så kan disse meget let dækkes med 3D bryn.
 2. hvis du har overplukket dine øjenbryn i mange år, og derfor mistet din naturlige hårvækst, så kan looket genskabes med hairstrokes. På den måde får du også dit naturlige ansigtsudtryk tilbage.

Semi-permanente Microblading bryn

Vi PMU artister arbejder i modsætning til rigtige tatovører kun i det yderste hudlag.

Derfor holder dine 3d bryn/ hairstrokes kun 2-5 år, medmindre du får dem opfrisket med et touch up ca. 1 gang om året.

Dine 3D bryn må IKKE laves med rigtigt tatoveringsblæk

Som tidligere nævnt så er 3d bryn eller hairstrokes kun semi permanente.

Jeg møder dog generelt mange på min vej, der har fået lavet deres bryn med rigtigt tatoveringsblæk.

Problemet med, at få lavet sine PMU Bryn med tatoveringsblæk er, at det reelt bare er en tatovering i ansigtet.

Som med alle andre tatoveringer, så forsvinder de ikke af sig selv og vil med tiden blive grønlige og falme hen.

Det er generelt de færreste PMU artister der tør kaste sig ud i, at rette op på bryn, der er lavet med rigtigt tatoveringsblæk.

Jeg sætter derimod pris på en udfordring. Lige som jeg drives af at gøre en forskel for andre mennesker.

Derfor synes jeg at opgaven med at rette op på andre PMU artisters arbejde er noget af det mest spænendende.

Særligt fordi, at de mennesker der har fået lavet et sæt bryn de er virkeligt kede af, det er dem jeg kan gøre den største forskel for.

Hvor mange behandlinger skal man have ?

Når man får lavet microblading bryn, skal man altid have mindst 2 behandlinger. I 9/10 tilfælde er 2 behandlinger rigeligt.
 
Grunden til at vi skal have minimum 2 behandlinger det er, at huden qua den menneskelige anatomi altid afviser noget af farven. Det kan også vise sig, at der efter den første hævelse har lagt sig, at der er lidt småjusteringer til formen på brynene.
Vi skal jo være sikre på, at dine nye bryn er helt perfekte.
 
Dit retouch købes separat ved siden af behandlingen. Dette er dog meget billigere, da der oftest kun er tale om småjusteringer til dine bryn.
 
Dit retouch laves 6-8 uger efter første behandling, da dine bryn lige skal nå at hele inden vi kan se hvad der skal rettes til.
 
Det er sjældent det sker, men det sker at man skal have 1-2 retouch mere før, at huden acceptere farven. Det er sjældent men ikke unormalt, at huden har svære ved at acceptere farven.
 
Jeg har endnu ikke oplevet det, men i teorien kan der opstå situationer hvor huden slet ikke vil acceptere fremmedlegemer i kroppen. Det vil teoretisk resultere i at huden afviser farven helt og aldeles.
 
Det skal dog siges inden du bliver nervøs for om du skal have lavet microblading bryn, at jeg stort set aldrig har behov for mere end et enkelt retouch før det er perfekt.
Men når man har bygget en klinik på ærlighed, skal jeg selvfølgeligt sørge for at du er 100% oplyst inden du booker din tid.

Ombré Bryn

Hvad er Ombré Bryn?

Ombré Brows også kaldet Ombré Bryn, er en shading teknik inden for permanente øjenbryn.
Når jeg laver Ombrè Bryn på dig, så fader jeg dine bryn inde fra næsen og ud mod spidsen af brynet
 
Ombre Bryn er en af de mest populære metoder inden for PMU bryn i øjeblikket og noget der er en rigtig stor efterspørgsel på fra mine kunder
 
Men også noget jeg selv anbefaler til rigtigt mange, da de ser super godt ud.

Hvorfor bruge mig til dine Ombré Bryn?

Som professionel PMU artist med mange års erfaring i skønhedsbranchen, har jeg lavet alle typer bryn utallige gange.
 
Derfor kan jeg også basseret på tidligere erfaring fortælle dig om Ombre Brows er det helt rigtige valg for dig.
 
Før når alt kommer til alt, er det vigtigste jo, at dine bryn ser super smukke ud til dig.

Gratis konsultation inden behandling

Inden jeg bare begynder at lave dine nye Ombre Bryn, så tager jeg altid en lille 5-10 minutters konsultation, hvor jeg sikre mig, at vi har valgt de helt rigtige permanente bryn for dig.
 
Det kan nemlig godt være, at din veninde har fået lavet et sæt bryn der passer helt perfekt til hende og hendes person.
 
Men det betyder jo ikke, at de er lige så perfekte til dig som til hende.
 
Den gode nyhed er at uanset hvilke permanente øjenbryn der er de rigtige for dig, så kan jeg lave dem.
 
Så er spørgsmålet bare om det er, Ombre Bryn, Microblading Bryn eller Powder Brows.

Powder Brows VS Ombre Brows

Teknisk set, så er Ombre Brows faktisk også Powder Brows.
 
Powder brows dækker nemlig over alle shading teknikker inden for permanente øjenbryn.
 
Ombrè Brynet er blot kendetegnet ved, at skyggen fader inde fra næsen og ud.

Ombre bryn er ikke kun permanent makeup

Der er generelt mange piger og kvinder, der allerede gør brug af denne teknik når de tegner deres bryn op om morgenen.
 
Er du en af dem, så kan du jo selv regne lidt på hvor meget tid du ville spare hver dag ved at slippe for det. Ombré Brows er nemlig ikke tegnet op på 2 sekunder, hvis det skal se godt ud.
 
Er du en af dem der ville ønske du havde overskuddet til det om morgenen, så er det kun endnu mere nærlæggende, at få dem lavet med permanent makeup.
 
Så skal de maksimalt laves en enkelt gang om året, så har du perfekte øjenbryn 24/7 365 dage om året #IWokeUpLikeThis.