Perfekte læber hver dag

Permanent makeup læber

Få lavet permanent makeup læber

Priser fra kun: 1399 kr.

Årets talent i permanent makeup 2023

Kåret af pmuline

Finalist - DM i Permanent makeup 2023

Udtaget igen 2024

Bedømt til 5/5 stjerner på Facebook

Hvilket gør mig super stolt

Smukke permanent makeup læber

#IWokeUpLikeThis

Jeg er specialiseret i permanent makeup læber

Når jeg til dagligt arbejder med permanent makeup, og det permanente ansigt som helhed, så er læberne en af de ting, som rigtigt mange kvinder ikke er tilfredse med.
 

Rigtigt mange kan relatere til, at have en kedelig farve på læberne og i takt med, at vi bliver ældre er det næste uundgåeligt ikke at miste farven. 

Farven er en ting men mange går også med drømmen om, at deres læber fremstår mere fyldige, end hvad tilfældet er.

Og i begge tilfælde kan permanent makeup læber hjælpe.

Mange af os har forsøgt, at afhjælpe disse irritationer med læbestift, men resultatet er altid det samme. 

Uanset om vi kalder den vandfast, langtidsholdbar eller noget helt 3, så holder den aldrig en hel dag.

Permanente læber på den anden hånd holder i op til 10 år.

Det anbefales dog, at man får et touch up hvert 1,5 til 2,5 år, når man er igennem de indledende behandlinger.

Permanent makeup læber kan erstatte kemiske behandlinger

Som nævnt kan man med permanente læber, give en ekstraordinær fylde i ens egne naturlige læber uden at man har behov for, at sprøjte fillers eller andre kemikalier ind i dem.

Når det så er sagt, så er jeg absolut ikke modstander af fillers, de kan harmonere helt fantastisk med permanente læber.

Jeg laver generelt massere læber oven på fillers og hvis man har meget små læber og har et inderligt ønske om, at disse skal forstørres markant, så er det naturligvis uundgåeligt.
 
Men står man på den anden hånd med at sæt læber der bare lige mangler den sidste fylde for at man føler sig tilfreds, så vil jeg anbefale at man starter med et sæt permanent makeup læber. Derefter kan man så vurdere om det er overhovedet er nødvendigt med filler.
 

Hvorfor er Permanent makeup læber et mere naturligt alternativ?

De farver jeg bruger til permanente læber er både vaganske og EU godkendte. Så for langt de fleste er perment makup læber et vidunderligt alternativ til fillers og hvad så mange kvinder ellers får sprøjtet i læberne.
 
Vælger du eksempelvis 3D læber, kan vi tage din læber og få dem til at fremstå større, mere fyldige og justere lidt på symmetrien, så de bliver helt “perfekte” døgnet rundt.
 
Samtidigt vil du med lige præcis denne type permanente læber, opnå den her læbestift-effekt, der vil give dine læber en permanent Shine, der får dem til at fremstå fortryllende året rundt.

Pris permanent makeup læber - Hvad koster det?

3D Læber

Rabatpris: 1399 kr.
Normal pris: 4499,- kr.

Med 3D Læber indrammer vi din læbe hvorefter vi farver dem med en shading effekt.  Dine læber bliver dermed lysere ind imod midten, hvilken giver denne her 3D effekt.  

Lip Blush

Rabatpris: 1399 kr.
Normal pris: 4499,- kr.

Lip Blush er en metode inden for permanent makeup læber. Med Lip Blush laver vi det der af nogen også kaldes for en “Lip Stick Effect”. 

På helt almindelig dansk betyder det at vi laver en permanent læbestift effekt, så du aldrig skal bekymre dig om hvorvidt din læbestift er tværet ud. 

Lige som du slipper helt for, at tænke læbestift ind i dit morgen ritual.

Denne metode er super populær både som “Hot Lips” i en knald rød og “Juicy Lips” hvor den er mere afdæmpet

Konsultation

Rabat pris: 0,- kr.

Normal pris: 199,- kr.

Er du i tvivl om PMU læber er det rigtige for dig? Så start med en 100% gratis konsultation.
Her vurdere vi hvilke type permanent makeup læber, hvilken farvetone, om der skal laves lip liner osv. 

Vigtigst af alt, så får vi lov at kigge hinanden i øjnene og mærke af om kemien er rigtigt.

Jeg indleder alle behandlinger med en konsultation, så du skal kun booke en konsultation, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige.

Men det er helt almindeligt, at afholde konsultationen inden man booker sin behandling, så man lige kan mærke efter i maven inden man booker.

Eller hvis man er i tvivl om, hvorvidt det er muligt at rette op på eksisterende bryn.

Det vigtigste er, at du føler dig 100% tryg.

7 års erfaring

Jeg har arbejdet i branchen siden 2014. I dag er jeg udelukkende specialiseret i det permanente ansigt, da det altid har været den del af branchen jeg har været mest fascineret af igennem årene.

Fornuftige priser

Jeg har etableret min klinik i mit private hjem, og har dermed færre omkostninger. Derfor kan du forvente den samme høje kvalitet som hos de dyre klinikker, men til rimlige priser. De fleste af mine kunder nyder også den jordnære atmosfære.

100% Ærlighed

Ærlighed kommer man længst med særligt, hvis man sætter pris på tilbagevendende kunder. Derfor kan du altid forvente, at jeg er både ærlig og rimelig. Da jeg ikke kender noget være end at blive påduttet noget jeg ikke har behov for.

Permanent makeup læber som en del af det permanente ansigt

Så hvis du eksempelvis laver en kombination af Permanent makeup læber, permanent makeup bryn , permanent eyeliner, BB Glow og et sæt eyelash extensions eller et lash lift med farve.

Så er du lige så smuk når du vågner, som når du går i seng. Og i virkelighedens verden, så er det når du har fået det lavet første gang, ikke meget dyrere at holde ved lige end hvad de fleste kvinder investere i deres makup samling på årlig basis.

Med undtagelse af øjenvipperne, så kræver de andre behandlinger, et enkelt årligt touchup for at holde gløden og farven ved lige.

Det jeg elsker ved alle ovenstående behandlinger er, at de kræver minimal vedligehold, du skal hverken have sprøjtet kemikalier i ansigtet eller under kniven.

Se forskellen med Permanente Øjenbryn

Før -og efterbilleder

ombre1.ombre.1

Ombré Bryn

powder2powder2.

Ombré Bryn

powder.1powder1

Powder Bryn, lavet oven på gammel blå tatovering

microblade1microblade.1

Microbladed Bryn, lavet oven på gammel tatovering 

for-billeder-single-lash-extensionsefter-billede-single-lash-extensions

Single Lashes

Anmeldelser

★★★★★

Resultatet er bare altid mega lækkert

Malene er rigtig dygtig og rolig på hånden. Fortæller hele vejen undervejs hvad hun gør, så man ikke bliver forskrækket. Og resultatet er bare altid mega lækkert
Tea Stevns Kirk
via Facebook

★★★★★

Jeg kan kun give søde Malene de bedste og varmeste anbefalinger

Jeg kan kun give søde Malene de bedste og varmeste anbefalinger efter at jeg har fået lavet de flotteste powder brows hos hende. Hos Malene føler man sig tryg, forstået, hørt og super godt tilpas 🌸❤ Jeg glæder mig allerede til at jeg skal tilbage og have lavet touch-up, for det er en virkelig hyggelig og god oplevelse!
Nathalie Elina Hallundbæk Frost
via Facebook

★★★★★

Malene har lavet mine bryn og de er SÅ flotte

Malene har lavet mine bryn og de er SÅ flotte. Malene er altid behagelige og professionel. Gode priser og dejlig atmosfære i klinikken!
Caroline Julie Brandt
via Facebook

★★★★★

Aldrig har jeg været så glad for mine bryn

Aldrig har jeg været så glad for mine bryn, som jeg er efter Malene har tryllet. Efter at jeg har været hos Malene behøver jeg ikke længere dagligt at tegne mine bryn op, og det er en KÆMPE fornøjelse, at mine bryn bare er super flotte og synkrone hver dag, uden at jeg selv skal arbejde hårdt for det. Du skylder dig selv den forrygende gave at lade Malene gøre magi med dine bryn. Jeg kan kun sige: GØR DET! GØR DET! GØR DET! Du bliver SÅ glad for Malenes knaldhamrende dygtige stykke arbejde!😍
Melissa Kjær
via Facebook

★★★★★

Jeg kom til Malene, nærmest uden nogen bryn

Jeg kom til Malene, nærmest uden nogen bryn og gik derfra med de smukkeste og allernærest naturlige bryn ved microblading. Jeg var utrolig nervøs og havde aldrig prøvede det før, men Malene mødte mig i min bekymring lige fra første skriv, til behandlingen og til resultatet. Jeg kan absolut kun anbefale Malene og hendes klinik! Jeg er ovenud lykkelig. Hun er jordnær og ærlig og helt afsindig dygtig! Hun er professionel og ved hvad hun laver. Hun tager sig god tid til at snakke om hvilken behandling der er passende, samt ud fra hvad man ønsker. Hun er god til at lytte, samt forklare før, undervejs og efter, hvis man som mig har brug for at vide hvad man går ind til. Hun er rolig og super hyggelig at være i nærheden af og jeg vil til enhver tid fremadrettet bruge hende. Af hjertet tak Malene! 🙏🤗😍
Michelle Woller
via Facebook

★★★★★

Malene er sindsyg dygtig og laver så flotte bryn 🤗

Malene er sindsyg dygtig og laver så flotte bryn 🤗 Jeg har lige fået mine lavet hos hende og fik dem rettet symmetrisk op og dækket den blålige farve mine havde, efter jeg engang fik lavet dem lavet af én, som formentlig havde brugt tatoveringsfarve 😒 Men det har Malene med sine gode erfaringer og viden, fået fikset og jeg har fået de flotteste bryn 😃
Miri Von Ljungberg
via Facebook

Book tid til Permanent makeup læber

Skal du have nye smukke permanente læber, så ring på telefon: 52 11 18 36, så kan vi tage en snak om dine ønsker og finde ud af om vi er det perfekte match.

Kender vi allerede hinanden eller er du bare 100% sikker på, at det er mig der skal lave dine nye smukke PMU læber. Så kan bare booke din tid online.

Jeg glæder mig super meget til, at se dig her i klinikken.

Alle skal have råd til at få lavet læber

Rimelige priser på permanent makeup læber

Rimelige priser på mine behandlinger, har siden dag 1 været en kerne-værdi hos mig
Jeg har besluttet mig for at alle skal have råd til at komme her. Det er også derfor at jeg ofte køre med gode tilbud på udvalgte behandlinger.
 
Jeg har igennem årene erfaret, at den unikke kombination med en super høj kvalitet og en super skarp pris er noget der får de kunder jeg allerede har til at anbefale mig til andre.
 
Det betyder også, at jeg spare penge i marketing budgettet, som jeg så kan give tilbage til mine kunder i form af fornuftige priser. 
 
For at sikre den absolut bedste kvalitet til prisen, har jeg valgt at etablere min klinik i privaten. 
 
Med en fyldt kalender og minimale driftsomkostninger, kan jeg derfor tilbyde mine kunder den uden sammenligning bedste kvalitet til prisen.
 

Fleksible tider

Ud over at du som kunde får en markant bedre pris på dine permanent makeup læber, så betyder det at jeg har valgt at etableret min skønhedsklinik i mit private hjem også, at jeg har mulighed for at være mere fleksibel på mine behandlinger.
Jeg holder altid åbent for sene bookinger på Tirsdage og Torsdage, så du ikke behøver rive 2 timer ud af din arbejdsdag hvis ikke det er en mulighed.

Høj kvalitet til gode priser

Jeg sætter god tid af til dine permanent makeup læber

Der findes ikke noget være end at skulle stresse igennem et par permanent makeup læber.
 
Af samme årsag sætter jeg altid god tid af til alle behandlinger.
 
På den måde er jeg 110% sikker på, at jeg sender et perfekt sæt læber ud ad døren hver gang.
 
Du som kunde kan være sikker på, at de læber du kommer hjem med er præcis som du havde drømt om.
 
Det skal lige sige, at med langt de fleste behandlinger med permanente læber, så går det præcis som planlagt.
 
Der kan dog opstå situationer, hvor huden i første omgang afviser farven og her er det fantastisk lige at have lidt ekstra tid, så den næste kunder ikke står og venter på at komme ind ad døren.
 
Selvom der i teorien er mennesker der ikke kan tage imod farven har jeg til dato ikke oplevet det, selvom jeg laver 500+ sæt bryn og læber om året.
 
Så længe at man har tilstrækkeligt med tid, kan alt i min optik lade sig gøre.
 
Derfor vil jeg også opfordre dig til, at du ikke har en hård super bagkant når du kommer ind og får lavet permanente læber, så hellere skub din behandling til du har tid.

Fakta om permanente læber

Hvornår skal du have lavet permanente læber?

  1. Hvis du bare er gerne vil spare tid, så kan du slippe for at tage læbestift, lipgloss osv. på om morgenen, og slippe for at skulle rette det i løbet af dagen. Med permanent makeup læber, vågner du nemmeligt op som du går i seng.
  2. Hvis dine læber mangler farve glød eller fylde fra naturens side, kan vi med PMU Læber give dem den glans de fleste kvinder ønsker af deres læber.
  3. Lever du eksempelvis et aktivt liv hvor du dyrker en del motion, svømmer meget eller bare ikke har muligheden for, at fylde læbestift eller lipgloss på flere gange om dagen, så er permant makeup læber, det rigtige valg for dig. Er dette din motivation bør du også overveje eksempelvis permanent makeup bryn eller BB GLOW da du så vil have noget nær den perfekte pakke til den travle eller aktive kvinde.
     


Permanent makeup læber er faktisk kun semi-permanente

Det hedder permanent makup læber, men det tager faktisk kun  2-5 år før farven forsvinder.

Som micropigmentister arbejder vi kun i det yderste hudlag i modsætning til tatovøren, der skal lave et livsværk der aldrig forsvinder.

Derfor skal du ca. 1 gang årligt have opfrisket dine bryn med det der hedder et touch up.
På  den måde forbliver farven intakt og dine smukke læber holder farven og fremstår helt perfekte.

Permanent makup læber skal IKKE laves med ægte tatoveringsblæk

Som nævnt er permanent makup læber, i virkeligheden kun semi permanente. Det sker desværre ofte, at personen der har lavet læberne har brugt helt almindeligt tatoveringsblæk.

Hvis dine permanent makup læber bliver lavet med almindeligt tatoveringsblæk, så vil de dybest set bare være en helt almindelig tatovering i ansigtet. 

Som med de fleste andre tatoveringer, så forsvinder de desværre ikke af sig selv og med tiden vil farven falme og blive underlige i farven.

Det er ikke særligt pænt og ikke særligt praktisk, hvorfor mange kvinder går rundt og er kede af de læber de engang har fået lavet.

Der er også rigtigt mange micropigmentister, der er ikke har lyst til at rette op på de tatoverede læber, da de oftere end almindelige læber kan være svære, at gøre perfekte.

Jeg har dog god erfaring med, at redde denne type PMU læber , så hvis du kontakter mig og sender et billede, så kan jeg næsten altid hjælpe dig.

Hvor mange behandlinger bør man have ?

Når man får lavet permanente læber skal man altid have minimum 2 behandlinger før ens læber er helt perfekte.
 
Grunden til at det kræver et minimum på 2 behandlinger det er, at der efter den første behandling altid vil være nogle småjusteringer til læberne.
 
Det sker næsten altid at huden afviser noget af farven, dette kan jeg så rette op på til retouch’et hvor jeg sikre at alle linjer er i perfekt symmetri og farven er perfekt.
 
For god ordens skyld skal det nævnes, at dine retouch’es købes ved siden af den første behandling. 
 
Den gode nyhed er at et retouch, er meget billigere end den første behandling (medmindre du selvfølgeligt har fået et super tilbud), da jeg bare lige skal sikre, at farven er perfekt og der ikke er nogle steder hvor vi mangler farve.
 
Et retouch laves mellem 5-7 uger efter første behandling, da dine pmu læber lige skal nå at hele inden vi kan se hvad der skal rettes til.
 
Der er ret normalt at der skal 1-2 ekstra retouches til før, at farven i dine nye permanente læber er helt perfekt.
 
Årsagen er, at kroppen ofte afviser fremmedlegemer, hvilket blæk uanset hvor vegansk og EU godkendt det er vil være.
 
Det skal dog siges, inden du frygter at opsparingen dykker hurtigere den gjorde ved den sidste gasregning, at det er yderst sjældent, at jeg skal bruge mere end et enkelt retouch, før den er i kassen.
 
Men min klinik er bygget på ærlighed, så du skal selvfølgeligt vide et det ogå sker, at man skal have flere retouch og det i sjældne tilfælde er 4-5 før farven er der.

Book tid til PMU Bryn

Skal du have nye smukke PMU læber, så ring på telefon: 52 11 18 36, så kan vi tage en snak om dine ønsker og finde ud af om vi er det perfekte match.

Kender vi allerede hinanden eller er du bare 100% sikker på, at jeg er den der skal lave dine nye vidunderlige læber. Så kan bare booke din tid online.

Jeg glæder mig super meget til, at se dig her i klinikken.