Farvel til fortrydelse

Non laser - Tattoo removal

Tilbud spar 30% på Tatoveringsfjernelse

Priser fra kun: 650,-

Sig permanent farvel til dine øjenbryn

Få lavet Tatoveringsfjernelse

Hvorfor vælge non laser tatoveringsfjernelse

Har du nogensinde ønsket at fjerne et tatovering eller permanent makeup bryn uden brug af laser?

Det er nu muligt med den nyeste teknologi inden for tatoveringsfjernelse!

Jeg tilbyder en sikker og effektiv metode til at fjerne uønskede tatoveringer og permanent makeup bryn uden brug af laser.

Tattoo Removal - Hvad koster det?

Fjernelse af permanente øjenbryn

1000 kr. 650 kr.

Fjernelse af permanente øjenbryn 5 behandlinger

5000 kr. 3000 kr.

Fjernelse af tatovering max 3x3 cm

1000 kr. 650 kr.

Fjernelse af tatovering max 8x8 cm

1200 kr. 900 kr.

Konsultation 15 minutter

199 kr. 0 kr.

★★★★★

Kan klart anbefales!

Har idag fået lavet bryn hos Malene. Kan klart anbefales! De er SÅ flotte! Og man føler sig virkelig tryg i hendes hænder, og dejlige selvskab! 🥰
Patricia Steinmeier Mikkelsen
via Facebook

★★★★★

Aldrig har jeg været så glad for mine bryn

Aldrig har jeg været så glad for mine bryn, som jeg er efter Malene har tryllet. Efter at jeg har været hos Malene behøver jeg ikke længere dagligt at tegne mine bryn op, og det er en KÆMPE fornøjelse, at mine bryn bare er super flotte og synkrone hver dag, uden at jeg selv skal arbejde hårdt for det. Du skylder dig selv den forrygende gave at lade Malene gøre magi med dine bryn. Jeg kan kun sige: GØR DET! GØR DET! GØR DET! Du bliver SÅ glad for Malenes knaldhamrende dygtige stykke arbejde!😍
Melissa Kjær
via Facebook

★★★★★

Fantastisk flot arbejde.

Fantastisk flot arbejde. Man føler sig helt tryk i Malenes kyndige hænder 😊 Kommer helt sikkert tilbage når jeg engang skal have mine frisket op igen
Gitte Søberg
via Facebook

Fjernelse af Permanente Øjenbryn

Som permanent makeup artist, er det ikke unormalt at jeg støder på kunder der har fået lavet et sæt permanente øjenbryn de ikke er tilfredse med.

Nogen gange har de bare fortrudt den metode de har valgt, de har måske fået powder brows selvom de reelt var på jagt efter microblading bryn.

Langt hovedparten af dem jeg laver non laser tattoo removal på har dog været mere uheldige end det.

Ofte støder jeg på bryn der er målt helt skævt op, så personen der bær dem ser helt asymetrisk ud.

Jeg laver også meget fjernelse af tatoveringer, hvor kunden har fået lavet et sæt bryn der med årene er gået hen og er blevet grønne, fordi de enten er lavet af en rigtig tatovør med rigtige tatoverings farver.

5 gode grunde til at vælge non laser - til fjernelse af tattoo

  • Non laser tattoo removal er en sikker og effektiv metode til at fjerne uønskede tatoveringer og permanent makeup bryn uden brug af laser.
  • Det er det foretrukne valg for kunder der har fået lavet et sæt permanente øjenbryn de ikke er tilfredse med.
  • Det er et glimrende alternativ til den relativt smertefulde laserbehandling.
  • Det er en god løsning for dem der ønsker at fjerne små tatoveringer uden brug af laser.
  • Det er en hurtig og effektiv metode til at fjerne uønskede tatoveringer og permanent makeup bryn.

Hvad er non laser tattoo removal?

Laserfri fjernelse af tatoveringer er en teknik, der har eksisteret i flere år og som Alec Kurucz fra Ecuri Cosmetics i Holland har udviklet. Det er et alternativ til laser, som kan fjerne alle farver, ikke kun mørke som laseren kan.

Denne behandling efterlader huden uden ar, da den trækker pigment ud af huden, i stedet for at blive i lymfesystemet.

Klinikken kan med denne teknik forbedre eller i nogle tilfælde fjerne uønskede tatoveringer eller semi permanent-makeup helt. Imidlertid er der ikke nogen garanti for, at tatoveringen kan fjernes fuldstændigt, men det er muligt i nogle tilfælde.

210762978_165552258968212_7702487318494177130_n213202226_2971677579825903_6818684887059194395_n

Single Lashes

213641986_105137858507338_287656171837250539_n210325035_105137798507344_4111902278646954473_n

Single Lashes

Anmeldelser

★★★★★

Fantastisk flot arbejde

Fantastisk flot arbejde og en behandling udover det sædvanlige ⭐️ mine varmeste anbefalinger til Malene ⭐️
Stella Michelle
via Facebook

★★★★★

Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet

Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet. Jeg har prøvet lidt forskellige men Malene er klart den der giver det bedste resultat og den bedste kundeservice. Hun forstår at sætte den tid af der skal til og hun formår at brillere hvergang. Jeg vil klart anbefale hende da hun mestre sig i det og lytter til hver enkel, for at man får lige dét resultat man ønsker. Jeg får simpelthen så meget ros fra kollegaer og veninder over det fine arbejde Malene udfører. Hun er så behagelig og omhyggelig at få lavet vipper hos og mine vipper har aldrig været flottere end hvad de er nu. Føler mig så smuk, med mine nye vipper.
Melanie Bell Elise Buhl
via Facebook

★★★★★

100000 tak Malene

100000 tak Malene, for nogle super hyggelige timer og et helt fantastisk stykke arbejde.. jeg er helt sikker på, at jeg nu blir en super smuk brud på lørdag, med de flotteste bambi øjne❤️❤️
Anita Larsen
via Facebook

7 års erfaring

Jeg har arbejdet inden for beauty, siden jeg uddannede mig som negleteknikker tilbage i 2014. Siden har jeg uddannet -og specialiseret mig i bryn, vipper og det permanente ansigt.

Fornuftige priser

Jeg har etableret min klinik i mit private hjem, og har dermed færre omkostninger. Derfor kan du forvente den samme høje kvalitet som hos de dyre klinikker, men til rimlige priser. De fleste af mine kunder nyder også den jordnære atmosfære.

100% Ærlighed

Ærlighed kommer man længst med særligt, hvis man sætter pris på tilbagevendende kunder. Derfor kan du altid forvente, at jeg er både ærlig og rimelig. Da jeg ikke kender noget være end at blive påduttet noget jeg ikke har behov for.

Book din tid til nye vipper

Skal du have nye smukke vipper så ring på telefon: 52 11 18 36, så kan vi tage en snak om dine ønsker og finde ud af om vi er det perfekte match.

Kender vi allerede hinanden eller er du bare 100% sikker på, at jeg er den der skal lave dine vipper. Så kan bare booke din tid online.

Jeg glæder mig super meget til, at se dig her i klinikken.