Få en yngre hud, slip af med acne eller rosacea

Microneedling

Super tilbud på microneedling

Priser fra kun: 1200,- per behandling

Farvel til rynkecreme og foundation

Prøv Microneedling i stedet

Hvad er microneedling?

Microneedling kan bruges til flere forskellige behandlinger, blandt andet mod rosacia, rynker, ar m.m.
 
Behandlingen foregår på den måde, at man med en skinpen med små tynde nåle penetrere huden. Ved at penetrere huden, laver man en masse microskopiske skader på den.
 
Målet er selvfølgeligt ikke, at ødelægge huden, tværtimod vil huden danne det der heder kollagen, der på helt almindelig dansk betyder, at den reparere sig selv.
 
Med andre ord bruger vi din huds egen naturlige evne til, at reparere sig selv fremfor laser teknologi eller kemikalier, som ofte vil være alternativet.
 
I min optik bør man aldrig bruge nogle af de andre metoder før man har prøvet microneedling, for det virker sindsygt godt og er 100% naturligt.

Pris microneedling - Hvad koster det?

1 behandling med microneedling

1800 kr.

3 behandlinger med microneedling

5400 kr. 3600 kr.
før1efter1

Lash Lift Deluxe m. Farve

lashmfarvelashmfarve1

Lash Lift og Brow Lamination m. Farve

lashufarvelashufarve1

Lash Lift

Hvorfor skal du bruge mig som behandler?

Ud over at jeg har mange års erfaring inden for beauty, så har jeg valgt at specialisere mig i det permanente ansigt.
 
Jeg tror på, at man med moderne teknikker ikke behøver, at skulle liste ud om morgenen og tage fuld makeup på inden den bedre halvdel vågner.
Man skal kunne vågne op og sige “i woke up like this”.
 
Ofte vil en kombination af microneedling, permanent makeup og lash lift eller eyelash extensions, være den helt perfekte kombination, til det permanente ansigt.
 
Ud over at være lige så smuk når man vågner, som da man gik i seng, så kan de fleste kvinder også spare en del tid om morgenen.
 
Som en del af det permanente ansigt, er microneedling en uvurderlig og naturlig metode, til det ungdommelige look, som de fleste af os kvinder der går op i skønhedsbehandlinger bekymre os om.

Hvad kan man fjerne med microneedling?

 

  • Ar efter acne/fordybninger i huden
  • Almindelige ar
  • Strækmærker
  • Rynker og fine linjer
  • Pigmentforandringer
  • Forebygning af generel ældning i huden.
  • Rosacea

Book din tid til Lash Lift

Skal du have lavet microneedling så ring på telefon: 52 11 18 36, så kan vi tage en snak om dine ønsker og finde ud af om vi er det perfekte match.

Har du tidligere fået lavet microneedling eller andre behandlinger hos mig, så kan du blot booke din tid online.

Jeg glæder mig super meget til, at se dig her i klinikken.

BB Glow er også Microneedling

Hvis man gerne vil tage den skridtet videre, kan det anbefales at tage et kig på BB-Glow.
BB-Glow laves også med en microneedling maskine, men her indarbejder vi blot en permanent foundation i din hud, så du altid har den flotteste hud i den helt rigtige hudtone.
 
 

Anmeldelser

★★★★★

Resultatet er bare altid mega lækkert

Malene er rigtig dygtig og rolig på hånden. Fortæller hele vejen undervejs hvad hun gør, så man ikke bliver forskrækket. Og resultatet er bare altid mega lækkert
Tea Stevns Kirk
via Facebook

★★★★★

Malene har en evne til sætte mig i centrum

Da jeg ankom til Malenes klinik, følte jeg mig straks hjemme. Malene har en evne til sætte mig i centrum. Jeg fik de lækreste hjemmelavede cookies!, iskold kildevand Og dejlig kaffe. Mine vipper har gennemgået en vild forandring. Men ikke for vild! for som jeg sagde til Malene, så ønskede jeg det mere naturlige look. Og det fik jeg så, må jeg sige🎀😍 Jeg bruger aldrig andre end Malene, hun formår at lytte til mit unikke behov. De varmeste anbefalinger herfra, ps, to af mine veninder har også fået behandlinger hos Malene og de er ligeså tilfredse.
Zanna-Inez Nielsen
via Facebook

★★★★★

hun så sød og behagelig❤️

Jeg fik lavet single lash extensions igår - og er så glad for dem! Oveni det er hun så sød og behagelig❤️ Også dejligt med musik i baggrunden🎶 Kommer helt klart igen🤩
Natalie Nielsen
via Facebook

★★★★★

Fantastisk flot arbejde

Fantastisk flot arbejde og en behandling udover det sædvanlige ⭐️ mine varmeste anbefalinger til Malene ⭐️
Stella Michelle
via Facebook

★★★★★

Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet

Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet. Jeg har prøvet lidt forskellige men Malene er klart den der giver det bedste resultat og den bedste kundeservice. Hun forstår at sætte den tid af der skal til og hun formår at brillere hvergang. Jeg vil klart anbefale hende da hun mestre sig i det og lytter til hver enkel, for at man får lige dét resultat man ønsker. Jeg får simpelthen så meget ros fra kollegaer og veninder over det fine arbejde Malene udfører. Hun er så behagelig og omhyggelig at få lavet vipper hos og mine vipper har aldrig været flottere end hvad de er nu. Føler mig så smuk, med mine nye vipper.
Melanie Bell Elise Buhl
via Facebook

★★★★★

100000 tak Malene

100000 tak Malene, for nogle super hyggelige timer og et helt fantastisk stykke arbejde.. jeg er helt sikker på, at jeg nu blir en super smuk brud på lørdag, med de flotteste bambi øjne❤️❤️
Anita Larsen
via Facebook

7 års erfaring

Jeg har arbejdet inden for beauty, siden 2014. Igennem årene har jeg specialiceret mig i det permanente ansigt, hvor Lash Lift, er blevet en af min fortrukne behandlinger.

Fornuftige priser

Jeg har etableret min klinik i mit private hjem, hvorfor jeg generelt ligger under af mine konkurrenter på prisen. Det betyder samtidigt, at jeg bedre kan give mig god tid til behandlingerne, og sikre en endnu bedre kvalitet end dem jeg sammenligner mig med.

100% Ærlighed

Ærlighed kommer man længst med særligt, hvis man sætter pris på tilbagevendende kunder. Derfor kan du altid forvente, at jeg er både ærlig og rimelig. Da jeg ikke kender noget være end at blive påduttet noget jeg ikke har behov for.