Vil du gerne se friskere og mere vågen ud?

Lash lift

Tilbud spa 200,- på Lash lift i denne måned

Priser fra kun: 449,-

Skil dig af med vippebukkeren

Få et Lash lift

Et af mine specialer er Lash lift

Lash lift er for dig der gerne vil slippe for, at stå hver morgen med vippebukker, men stadigt ønsker at beholde dine egne naturlige vipper.

Lash liftet får dine vipper til at fremstå længere, fyldigere og smukkere.

Vil du gerne helt slippe for, at skulle ordne vipper om morgenen kan man kombinere dit lash lift med farve af dine vipper. På den måde får dine øjenvipper en semipermanent mascar effekt der holder i 6-8 uger.

 

Pris Lash lift - Hvad koster det?

Lash lift uden farve

649 kr. 449 kr.

Lash lift med farve

699 kr. 499 kr.

Lash lift uden farve + Brow lamination

699 kr.

Lash lift med farve + Brow lamination

799 kr.

Lash Lift Deluxe

799 kr.

Lash Lift Deluxe med farve

849 kr.
før1efter1

Lash Lift Deluxe m. Farve

lashmfarvelashmfarve1

Lash Lift og Brow Lamination m. Farve

lashufarvelashufarve1

Lash Lift

Fokus på Kemien

Når jeg laver Lash lift for mine kunder, giver jeg mig altid den tid der skal til for at skabe det perfekte resultat.

Derfor sikre jeg mig altid, at der er rigeligt tid imellem mine behandlinger, så du kan føle dig 100% sikker på, at du går ud af døren med det bedst mulige resultat for lige netop dit lash lift. 

Samtidigt har jeg valgt at etablere min klinik på privat adressen, det giver dig som kunde 2 fordele. For det første så kan jeg lave dit lash lift i den samme høje kvalitet som på de dyre klinikker, men til en mere rimelig pris da der ikke er nogle dyre erhvervslokaler du skal sponsorere. 

For det andet så betyder det, at jeg generelt kan være mere fleksibel ifht. mine bookinger, da jeg ikke er afhængige af at de skal passe ind i åbningstiderne for klinikken,


Jeg bestræber mig på at lave de fleste behandlinger mellem 10.00 -19.00, men hvis du har en forespørgsel på en tid der ligger uden for, så ser vi om ikke vi kan få det til at passe ind.  

Så ringer du bare til mig på: 52 11 18 36 eller sender en sms eller en besked på messenger, ved at klikke på det lilla ikon i nederste højre hjørne.

Fordele ved Lash Lift

Der er mange fordele ved, at få lavet et lash lift. Bl.a. kan nævnes følgende:

  • Du slipper for at stå hver morgen med din vippebukker.
  • Hvis du vælger, at få farvet dine vipper i forbindelse med dit lash lift, slipper du for at bruge makeup om morgenen.
  • Hvis din vippeteknikker bruger de rigtige produkter, er der absolut ingen risiko forbundet med behandlingen. (Jeg bruger selvfølgeligt de rigtige produkter)

Book din tid til Lash Lift

Skal du have lavet Lash Lift så ring på telefon: 52 11 18 36, så kan vi tage en snak om dine ønsker og finde ud af om vi er det perfekte match.

Har du tidligere fået lavet Lash Lift eller andre behandlinger hos mig, så kan du blot booke din tid online.

Jeg glæder mig super meget til, at se dig her i klinikken.

Praktisk info om Lash Lift

Hvor lang tid tager et lash lift?

Et lash lift tager op til 60 minutter, længden på behandlingen afhænger dog af om du også skal have farvet dine bryn og vipper. Eller du skal have lavet brow lamination, der er et populært tilvælg i øjeblikket.

Hvor længer holder et lash lift?

Et lash lift holder helt op til 8 uger. Holdbarheden kan dog variere afhængig af mange faktorer. Generelt anbefaler jeg at man selv holder løbende øje med dem og booker en ny tid når de ser ud til at trænge. En god tommelfinger regel er dog, at hvis du får dem fornyet hver 5 uge, så vil dine vipper altid have det smukkeste buk.

Kan der være bivirkninger ved et lashlift?

Hvis ens behandler bruger de forkerte produkter, kan man risikere at ens vipper bliver tørre og krøller, hvis man har sarte øjenvipper. Med det produkt jeg bruger i dag har jeg dog endnu ikke oplevet, at dette er sket. Men jeg har også valgt at investere i et kvalitetsprodukt, da jeg tror på, at jeg tjener mere på at have tilfredse kunder, end jeg sparer på at have billige produkter.

Kan alle få lavet Lash Lift?

Det korte svar er ja, alle kan få lavet et Lash Lift og det vil både være smukkere og spare dig tid om morgenen.

Det mere nuancerede svar er, at det ene og alene handler om hvad dit mål med at få det lavet.

Hvis du er 100% tilfreds med dine egne naturlige vipper og blot ønsker at slippe af med vippebukkeren og Mascara, så er Lash Lift det helt rigtige for dig.

Ønsker du derimod markant, længere og/eller mere fyldige øjenvipper, så kan Eyelash Extensions, være det helt rigtige valg for dig.  

Hvilke behandlinger passer godt sammen med Lash Lift?

De fleste der får lavet et Lash Lift, de gør det for at spare tid om morgenen. Derfor kan du med fordel overveje om ikke, du skal kigge på Permanente Øjenbryn så du slipper for, at tegne dem op hver morgen.

Bruger du foundation, er BB-Glow en metode inden for permanent makeup, der er værd at tage et kig på.    

Anmeldelser

★★★★★

Resultatet er bare altid mega lækkert

Malene er rigtig dygtig og rolig på hånden. Fortæller hele vejen undervejs hvad hun gør, så man ikke bliver forskrækket. Og resultatet er bare altid mega lækkert
Tea Stevns Kirk
via Facebook

★★★★★

Malene har en evne til sætte mig i centrum

Da jeg ankom til Malenes klinik, følte jeg mig straks hjemme. Malene har en evne til sætte mig i centrum. Jeg fik de lækreste hjemmelavede cookies!, iskold kildevand Og dejlig kaffe. Mine vipper har gennemgået en vild forandring. Men ikke for vild! for som jeg sagde til Malene, så ønskede jeg det mere naturlige look. Og det fik jeg så, må jeg sige🎀😍 Jeg bruger aldrig andre end Malene, hun formår at lytte til mit unikke behov. De varmeste anbefalinger herfra, ps, to af mine veninder har også fået behandlinger hos Malene og de er ligeså tilfredse.
Zanna-Inez Nielsen
via Facebook

★★★★★

hun så sød og behagelig❤️

Jeg fik lavet single lash extensions igår - og er så glad for dem! Oveni det er hun så sød og behagelig❤️ Også dejligt med musik i baggrunden🎶 Kommer helt klart igen🤩
Natalie Nielsen
via Facebook

★★★★★

Fantastisk flot arbejde

Fantastisk flot arbejde og en behandling udover det sædvanlige ⭐️ mine varmeste anbefalinger til Malene ⭐️
Stella Michelle
via Facebook

★★★★★

Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet

Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet. Jeg har prøvet lidt forskellige men Malene er klart den der giver det bedste resultat og den bedste kundeservice. Hun forstår at sætte den tid af der skal til og hun formår at brillere hvergang. Jeg vil klart anbefale hende da hun mestre sig i det og lytter til hver enkel, for at man får lige dét resultat man ønsker. Jeg får simpelthen så meget ros fra kollegaer og veninder over det fine arbejde Malene udfører. Hun er så behagelig og omhyggelig at få lavet vipper hos og mine vipper har aldrig været flottere end hvad de er nu. Føler mig så smuk, med mine nye vipper.
Melanie Bell Elise Buhl
via Facebook

★★★★★

100000 tak Malene

100000 tak Malene, for nogle super hyggelige timer og et helt fantastisk stykke arbejde.. jeg er helt sikker på, at jeg nu blir en super smuk brud på lørdag, med de flotteste bambi øjne❤️❤️
Anita Larsen
via Facebook

7 års erfaring

Jeg har arbejdet inden for beauty, siden 2014. Igennem årene har jeg specialiceret mig i det permanente ansigt, hvor Lash Lift, er blevet en af min fortrukne behandlinger.

Fornuftige priser

Jeg har etableret min klinik i mit private hjem, hvorfor jeg generelt ligger under af mine konkurrenter på prisen. Det betyder samtidigt, at jeg bedre kan give mig god tid til behandlingerne, og sikre en endnu bedre kvalitet end dem jeg sammenligner mig med.

100% Ærlighed

Ærlighed kommer man længst med særligt, hvis man sætter pris på tilbagevendende kunder. Derfor kan du altid forvente, at jeg er både ærlig og rimelig. Da jeg ikke kender noget være end at blive påduttet noget jeg ikke har behov for.