Mangler dine vipper volumen?

Eyelash Extensions

Sommer tilbud på
Eyelash extension

Pris kun: 1199,-

Få mere fyldige vipper

Få eyelash extensions?

Et af mine specialer er eyelash extensions

Jeg har valgt at specialisere mig i Eyelash Extensions, da jeg mener at alle mennesker har ret til lange flotte vipper.

Få af os er udstyret med de vipper vi drømmer om fra naturens side og så er det jo bare oplagt, at få dem påsat når det nu er sådan en lille ting.

Mange mennesker har en fordom om, at det er en speciel type mennesker der får det lavet.

Men fakta er at jeg har kunder fra 17-80 år. Nogen vælger et diskret og naturligt look, andre ønsker et sæt vipper som man virkeligt ligger mærke til. 

Min erfaring er at det mest handler om personlighed og temperament. Jeg synes personlig at alle vipper er smukke.

For mig er det vigtigste at du får det helt rigtige sæt vipper der passer til lige præcis dig.

Derfor er mit vigtigste redskab, at lytte for at forstå og være ærlig i min rådgivning af dig.

For når alt kommer til alt, så er det jo din personlighed og ikke min dine vipper skal matche.

Vi er alle skønne som vi er.

Pris eyelash extensions - Hvad koster det?

212478571_601973094540653_1638397478960371492_n

Single lash Extensions

1349 kr. 1199,-
Single lash er et populært valg. Der giver et relativt naturligt men super elegant look. .

Hvad er eyelash Extensions?

Med Eyelash extensions påsætter man med en speciel vippelim, falske vipper på dine egne vipper.

Fordelen ved eyelash extension, er at du forlænger dine vipper og giver dem et smukt buk. Behandlingen holder 4-8 uger.

Det anbefales at du får opfyldning hver 2-3 uge, da du taber 5-10 af de naturvipper dine extensions er limet på om dagen.

Se forskellen med eyelash extensions

Før -og efterbilleder

20210802_19116920210802_191159

Single Lashes og Brow Lamination

singlelash2singlash

Single Lashes

20211016_10350820211016_103518

Single Lashes

20211014_18025820211014_187258

Single Lashes, MEGET Naturlige

Single Lashes

Anmeldelser

★★★★★

Resultatet er bare altid mega lækkert

Malene er rigtig dygtig og rolig på hånden. Fortæller hele vejen undervejs hvad hun gør, så man ikke bliver forskrækket. Og resultatet er bare altid mega lækkert
Tea Stevns Kirk
via Facebook

★★★★★

Malene har en evne til sætte mig i centrum

Da jeg ankom til Malenes klinik, følte jeg mig straks hjemme. Malene har en evne til sætte mig i centrum. Jeg fik de lækreste hjemmelavede cookies!, iskold kildevand Og dejlig kaffe. Mine vipper har gennemgået en vild forandring. Men ikke for vild! for som jeg sagde til Malene, så ønskede jeg det mere naturlige look. Og det fik jeg så, må jeg sige🎀😍 Jeg bruger aldrig andre end Malene, hun formår at lytte til mit unikke behov. De varmeste anbefalinger herfra, ps, to af mine veninder har også fået behandlinger hos Malene og de er ligeså tilfredse.
Zanna-Inez Nielsen
via Facebook

★★★★★

hun så sød og behagelig❤️

Jeg fik lavet single lash extensions igår - og er så glad for dem! Oveni det er hun så sød og behagelig❤️ Også dejligt med musik i baggrunden🎶 Kommer helt klart igen🤩
Natalie Nielsen
via Facebook

★★★★★

Jeg vil klart anbefale Malene

Jeg vil klart anbefale Malene hvis man vil have lavet perfekt single lash. Det var en behagelig oplevelse, hvor Malene lyttede til ens ønsker. Jeg oplevede Malene som en der går op i sit arbejde med omhyggelighed og perfektionisme som højeste værdier så tusind tak
Nina Rasch
via Facebook

★★★★★

Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet

Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet. Jeg har prøvet lidt forskellige men Malene er klart den der giver det bedste resultat og den bedste kundeservice. Hun forstår at sætte den tid af der skal til og hun formår at brillere hvergang. Jeg vil klart anbefale hende da hun mestre sig i det og lytter til hver enkel, for at man får lige dét resultat man ønsker. Jeg får simpelthen så meget ros fra kollegaer og veninder over det fine arbejde Malene udfører. Hun er så behagelig og omhyggelig at få lavet vipper hos og mine vipper har aldrig været flottere end hvad de er nu. Føler mig så smuk, med mine nye vipper.
Melanie Bell Elise Buhl
via Facebook

★★★★★

100000 tak Malene

100000 tak Malene, for nogle super hyggelige timer og et helt fantastisk stykke arbejde.. jeg er helt sikker på, at jeg nu blir en super smuk brud på lørdag, med de flotteste bambi øjne❤️❤️
Anita Larsen
via Facebook

7 års erfaring

Jeg har arbejdet inden for beauty, siden jeg uddannede mig som negleteknikker tilbage i 2014. Siden har jeg uddannet -og specialiseret mig i bryn, vipper og det permanente ansigt.

Fornuftige priser

Jeg har etableret min klinik i mit private hjem, og har dermed færre omkostninger. Derfor kan du forvente den samme høje kvalitet som hos de dyre klinikker, men til rimlige priser. De fleste af mine kunder nyder også den jordnære atmosfære.

100% Ærlighed

Ærlighed kommer man længst med særligt, hvis man sætter pris på tilbagevendende kunder. Derfor kan du altid forvente, at jeg er både ærlig og rimelig. Da jeg ikke kender noget være end at blive påduttet noget jeg ikke har behov for.

Book din tid til nye vipper

Skal du have nye smukke vipper så ring på telefon: 52 11 18 36, så kan vi tage en snak om dine ønsker og finde ud af om vi er det perfekte match.

Kender vi allerede hinanden eller er du bare 100% sikker på, at jeg er den der skal lave dine vipper. Så kan bare booke din tid online.

Jeg glæder mig super meget til, at se dig her i klinikken.

Der skal være kemi

Kemi & Personlighed

Når man vælger en vippeteknikker er kemien imellem dig og din vippeteknikker næsten det vigtigste.

Både fordi at det giver mening, at få lavet sine genopfyldninger det samme sted. Hvilket betyder at vi kommer til, at bruge mange timer sammen over årene.

Men i lige så højgrad fordi, at det handler om, at man skal have en gensidig forståelse for hinanden.

Jeg elsker udfordringen i, at lave et helt nyt sæt eyelash extensions og glæden, begejstringen ja ofte også glædestårerne der følger med den transformation det skaber.

Men jeg fortrækker gengangere her i klinikken. Både fordi at at det bekræfter mig i at jeg har lavet et flot sæt Lashes, men i lige så høj grad fordi vi lære hinanden, at kende og derfor knytter en stærkere relation. 

Gudskelov så booker de fleste, allerede deres næste tid med det samme. Det anbefaler jeg alle at gøre, så du er sikker på du får vedligeholdt dine vipper korrekt og jo hurtigere du får lavet dine opfyldninger jo billigere er det også for dig, så der er ikke engang penge at spare ved at vente med sine opfyldninger.

De fleste af mine faste kunder kigger forbi 2 gange om måneden. På den måde har de altid super smukke vipper og kan få den rådgivning der skal til for at pleje dem.

I mange tilfælde er det også helt fint, at komme hver tredje uge. Det er lige så forskelligt, som hvilken type vippe man fortrækker og afhænger 100% af hvor hurtigt dine naturvipper falder af og hvordan du plejer dine eyelash extensions.

Det nære relation

Eyelash Extensions Greve, Solrød og Karlslunde?

Da min klinik som nævnt er etableret her i privaten i Greve små 4 minutter på gå ben fra Karlslunde Station, har jeg selvfølgeligt rigtigt mange kunder fra lokalområdet samt Solrød og Roskilde.

Men når jeg kigger på mit kundekartotek, så kommer folk faktisk fra det meste af København og omegn, samt resten af Sjælland.

Som jeg forstår det, så gør det ikke det store, at køre en tur til Greve hvis kemien er rigtig og man glæder sig til at få lavet nogle skønne eyelash extensions i Greve.