Få en smuk og jævn hudtone

BB Glow - Semipermanent foundation

Tilbud spar op til 30% på BB Glow i denne måned

Priser fra kun: 800,-

Slip for at tage foundation på hver morgen

Få lavet BB Glow

3 gode grunde til at vælge BB Glow?

BB Glow er helt klart, en af det hotteste behandlinger i øjeblikket. Det er der mange gode grunde til. Jeg giver dig lige de første 3.

1: Du slipper for at lægge foundation hver morgen og kan bogstaveligtalt sige “I woke up like this”.

2: Du opnår en jævn og ensartet hudtone, med lige præcis den glød der passer bedst til dig. Dvs. at vi kan minimere og helt slippe af med Pigmenteringer som pigmentforandring og fregner. Resultatet holder helt op til 9 måneder efter sidste behandling.

3: Med BB Glow kan jeg reducere dine rynker, og andre fine linjer markant. På den måde vil du opnår et yngre og mere smidigt look, uden at sprøjte kemikalier ind i dit ansigt.

BB Glow Pris - Hvad koster det?

BB Glow 1 behandling

1200 kr. 800 kr.

BB Glow behandlingsforløb 5 behandlinger

6000 kr. 3600 kr.

Konsultation 15 minutter

199 kr. 0 kr.

Hvad er BB Glow?

BB Glow er en semi permanent makeup som for mange af mine kunder er blevet en permanent del af deres behandlinger.

BB Glow er  permanent foundation, behandlingen foregår uden nogen form for tatovering. Den er semi-permanent, produktet er naturlig og fuld af gode vitaminer til dit ansigt.

Med andre ord, er denne behandling en af de få gode ting i livet der faktisk også er direkte sundt for dig.

Hvordan foregår behandlingen med BB Glow  ?

Behandlingen foregår på den måde, at jeg med en speciel Skin pen med bitte små nano nåle, der kun er 0,2 mm lange indarbejder foundation i dit yderste hudlag.

Ud over at glatte huden og give den en ensartet tone.

Allerede efter første behandling kan du se resultatet, det kan dog kræve op til 6 behandlinger før du opnår det ønskede resultat, alt afhængig af hvor tæt en foundation du ønsker.

Der er altså ikke tale om microneedling, hvor man går dybere ned i huden.

Behandlingen er så overfladisk, at der absolut ingen risiko eller smerte er forbundet med at få den lavet.

Jeg anbefaler BB Glow sammen med:

Som specialist i det permanente ansigt, synes jeg at du bør overveje følgende behandlinger sammen med BB Glow.

Permante Øjenbryn så du slipper for, at tegne dem op om morgenen, samtidigt med, at du får ligepræcis de bryn der passer til dit ansigt.

Lash Lift eller Eyelash Extensions så du ikke skal tænke på at lægge mascara om morgenen.  Lash Lift er for dig der elsker længeden og fylden af dine egne vipper, men ikke gider stå med vippe bukkeren eyelash extensions er for der der gerne vil have meget mere fylde på dine vipper, eyelash kan laves fra det relativt naturlige til det super i øjefaldende.

Ved brug af ovenstående behandlinger sammen med BB Glow, redures dit morgenritual til, at drikke din morgenkaffe og rede dit hår. #IWokeUpLikeThis

210762978_165552258968212_7702487318494177130_n213202226_2971677579825903_6818684887059194395_n

Single Lashes

213641986_105137858507338_287656171837250539_n210325035_105137798507344_4111902278646954473_n

Single Lashes

Anmeldelser

★★★★★

Resultatet er bare altid mega lækkert

Malene er rigtig dygtig og rolig på hånden. Fortæller hele vejen undervejs hvad hun gør, så man ikke bliver forskrækket. Og resultatet er bare altid mega lækkert
Tea Stevns Kirk
via Facebook

★★★★★

Malene har en evne til sætte mig i centrum

Da jeg ankom til Malenes klinik, følte jeg mig straks hjemme. Malene har en evne til sætte mig i centrum. Jeg fik de lækreste hjemmelavede cookies!, iskold kildevand Og dejlig kaffe. Mine vipper har gennemgået en vild forandring. Men ikke for vild! for som jeg sagde til Malene, så ønskede jeg det mere naturlige look. Og det fik jeg så, må jeg sige🎀😍 Jeg bruger aldrig andre end Malene, hun formår at lytte til mit unikke behov. De varmeste anbefalinger herfra, ps, to af mine veninder har også fået behandlinger hos Malene og de er ligeså tilfredse.
Zanna-Inez Nielsen
via Facebook

★★★★★

hun så sød og behagelig❤️

Jeg fik lavet single lash extensions igår - og er så glad for dem! Oveni det er hun så sød og behagelig❤️ Også dejligt med musik i baggrunden🎶 Kommer helt klart igen🤩
Natalie Nielsen
via Facebook

★★★★★

Fantastisk flot arbejde

Fantastisk flot arbejde og en behandling udover det sædvanlige ⭐️ mine varmeste anbefalinger til Malene ⭐️
Stella Michelle
via Facebook

★★★★★

Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet

Absolut den bedste vippetekniker jeg har prøvet. Jeg har prøvet lidt forskellige men Malene er klart den der giver det bedste resultat og den bedste kundeservice. Hun forstår at sætte den tid af der skal til og hun formår at brillere hvergang. Jeg vil klart anbefale hende da hun mestre sig i det og lytter til hver enkel, for at man får lige dét resultat man ønsker. Jeg får simpelthen så meget ros fra kollegaer og veninder over det fine arbejde Malene udfører. Hun er så behagelig og omhyggelig at få lavet vipper hos og mine vipper har aldrig været flottere end hvad de er nu. Føler mig så smuk, med mine nye vipper.
Melanie Bell Elise Buhl
via Facebook

★★★★★

100000 tak Malene

100000 tak Malene, for nogle super hyggelige timer og et helt fantastisk stykke arbejde.. jeg er helt sikker på, at jeg nu blir en super smuk brud på lørdag, med de flotteste bambi øjne❤️❤️
Anita Larsen
via Facebook

7 års erfaring

Jeg har arbejdet inden for beauty, siden jeg uddannede mig som negleteknikker tilbage i 2014. Siden har jeg uddannet -og specialiseret mig i bryn, vipper og det permanente ansigt.

Fornuftige priser

Jeg har etableret min klinik i mit private hjem, og har dermed færre omkostninger. Derfor kan du forvente den samme høje kvalitet som hos de dyre klinikker, men til rimlige priser. De fleste af mine kunder nyder også den jordnære atmosfære.

100% Ærlighed

Ærlighed kommer man længst med særligt, hvis man sætter pris på tilbagevendende kunder. Derfor kan du altid forvente, at jeg er både ærlig og rimelig. Da jeg ikke kender noget være end at blive påduttet noget jeg ikke har behov for.

Book din tid til nye vipper

Skal du have nye smukke vipper så ring på telefon: 52 11 18 36, så kan vi tage en snak om dine ønsker og finde ud af om vi er det perfekte match.

Kender vi allerede hinanden eller er du bare 100% sikker på, at jeg er den der skal lave dine vipper. Så kan bare booke din tid online.

Jeg glæder mig super meget til, at se dig her i klinikken.